ENG | FRA

Een compleet pakket om je eigen grenzen te verleggen

Internationale ervaring opdoen is voor veel spelers belangrijk. De confrontatie met winst en verlies is onderdeel van een goede tennisopleiding. Daarmee maken onze tennisscholen het verschil. Door jong te beginnen met het spelen van toernooien krijgen kinderen spelenderwijs zelfredzaamheid en professionaliteit aangeleerd. Ze leren beter omgaan met allerlei omstandigheden die hun wedstrijd kunnen beïnvloeden.
Coaching en begeleiding zijn in het buitenland uiteraard belangrijk. Daarom zijn we altijd aanwezig tijdens toernooien. De begeleiding wordt door Amjoy Tennis en Intime Tennis Academy samen ingevuld. Al naar gelang de groepsgrootte gaat er één coach of meerdere coaches mee op reis.

Missie en Visie

Go-United heeft de missie  alle jonge talenten de kans te bieden om zich op een internationaal niveau door te ontwikkelen op gebied van tennis en persoon. Om een waardevolle bijdrage te leveren aan deze ontwikkelingen van talenten bieden we: betaalbaar ervaring opdoen in buitenlandse toernooien.

Reizen

In landen als België, Frankrijk, Duitsland en Spanje ligt het niveau in het jeugdtennis hoger dan in Nederland. De competitie aangaan met die buitenlandse leeftijdgenoten stimuleert. Daarom selecteert Go United de belangrijkste toernooien voor de jeugd tot en met 18 jaar. Door onze kennis van het reizen en onze internationale contacten kunnen we voordeliger vluchten plannen en hotelaccommodaties ter plaatse boeken. Daarbij hanteren we strenge normen. We werken uitsluitend met betrouwbare vliegtuigmaatschappijen en andere vervoerders en selecteren hotels met een scherp oog voor goede kwaliteit.

Begeleiding ter plekke

Eenmaal in het buitenland is de behoefte aan begeleiding groter dan in Nederland. De omgeving is anders, de taal is anders, de gang van zaken is anders. De coaches van Intime en Amjoy zijn ook de coaches die regelmatig meereizen met Go United. Zij staan te allen tijde voor de deelnemers klaar. Met tactische en technische tips, maar ook voor elke vraag die een kind of een jongere in een ander land maar kan hebben.

Gezamenlijke trainingen in Nederland

Het is voor kinderen plezierig als zij op reis gaan met leeftijdgenootjes die ze kennen. Daarom organiseren we periodiek trainingen voor kinderen van Intime, Amjoy en spelers van andere tennisscholen die graag komen trainen en kennis willen maken met Go United. Die gezamenlijke trainingen zijn niet alleen maar bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Onderdeel van zo'n dag kunnen ook onderlinge wedstrijden zijn. Daarmee spelen jonge talenten weer eens tegen andere spelers dan op hun eigen tennisschool.

 

Official partners & sponsors


top