ENG | FRA

Over Intime & Amjoy

De weg van talentvol tennisser naar een topper in het internationale circuit vraagt veel tijd en vooral goede begeleiding op alle fronten. Vandaar dat INTIME Tennis Academy en Amjoy Tennis een samenwerking hebben opgezet.
Een samenwerking van INTIME Tennis Academy en Amjoy Tennis om tennissers op jonge leeftijd kennis te laten maken met het spelen van internationale toernooien. Samen bepalen we het internationale programma en combineren we de begeleiding ervan.

Internationale ervaring opdoen is voor veel spelers belangrijk. De confrontatie met winst en verlies is onderdeel van een goede tennisopleiding, onze tennisscholen maken daarmee het verschil. Door jong te beginnen met het spelen van toernooien komen de kinderen in aanraking met zelfredzaamheid en professionaliteit. Op deze manier leren ze met allerlei omstandigheden om te gaan die hun wedstrijd op de baan kunnen beïnvloeden.

Coaching en begeleiding zijn in het buitenland uiteraard belangrijk en aanwezig en zal met de twee tennisscholen samen ingevuld worden. Al naar gelang de groepsgrootte gaat er één coach of meerdere coaches mee op reis.

 

Official partners & sponsors


top