ENG | FRA

Intime en Amjoy, het gemengd dubbel achter Go United

Go United is een initiatief van twee toonaangevende tennisscholen: Intime en Amjoy. Twee tennisscholen met een uitstekende reputatie in Nederland én inmiddels daarbuiten. Twee scholen ook die beide in Nederland tegen grenzen aanliepen. Letterlijk en figuurlijk. Daarom hebben we de handen ineen geslagen. Ons doel: de talenten die we onder onze hoede hebben, verder brengen. Verder dan Nederland. Daarom is Go United opgericht.

De weg van talentvol tennisser naar een topper in het internationale circuit vraagt veel tijd en vooral goede begeleiding op alle fronten. Vandaar dat Amjoy Tennis en Intime Tennis Academy een samenwerking hebben opgezet.

Het idee kwam van Annemieke van Sambeek en Annemarie Mikkers, eigenaren van Amjoy Tennis. In Martijn Belgraver en Noëlle van Lottum, de eigenaren van Intime Tennis Academy, vinden zij al snel een enthousiaste partner. Een partner die al 15 jaar ervaring heeft in het reizen en begeleiden van spelers wereldwijd. Die combinatie van twee partijen staat garant voor een uniek concept: jeugdspelers tijdens hun deelname aan buitenlandse toernooien maximaal faciliteren.

Spelers 100% ontzorgen

Jeugdspelers die meedoen aan een internationaal toernooi moeten zich 100% kunnen concentreren op hun wedstrijden. De rest regelt Go United. Dat is onze filosofie. Die brengen we in de praktijk op een professionele manier. Daarvoor hebben we de mensen en de kennis in huis.

 

Official partners & sponsors


top