ENG | FRA

Go International met Go United

Jong talent wordt beter van competitie. Van wedstrijden spelen tegen leeftijdgenoten op hetzelfde of liefst nog iets hoger niveau. Vaak is die tegenstand in eigen land te vinden, maar vaak is het ook goed om die in het buitenland op te zoeken. En om de eerste internationale ervaringen op te doen die later goed van pas kunnen komen.

Dat is het idee achter Go United. Een samenwerkingsverband van Amjoy en Intime om tennissers op jonge leeftijd kennis te laten maken met het spelen van internationale toernooien. Samen bepalen we het internationale programma en combineren we de begeleiding. Zo openen we de weg naar het buitenland voor jong talent. Daarvoor regelen we alles. Van het vervoer tot de hotelaccommodatie. En van de vlucht tot en met de begeleiding op de baan.

Kinderen en jong talent al vroeg in aanraking laten komen met nieuwe ervaringen is van groot belang. Ook al ontwikkelen ze zich later niet tot de nieuwste Roger Federer of Serena Williams: ze hebben ongelooflijk veel baat bij die ervaringen in hun latere leven. Ze worden er zelfstandiger door. Kunnen beter omgaan met tegenslagen. Ze leren beter plannen. Hun wereld wordt er, letterlijk, groter door. Daarom wil Go United graag die talenten een vliegende start geven. Bekijk ook onze facebookpagina.

Official partners & sponsors


top